Generelt

Nyheder

AA fest 2015

Nyt fra årets AA fest i Teaterkælderen

Mere

Ny bog om Big Four

  Jim Peterson var General Counsel for Arthur Andersen & Co fra 1982 indtil juni 2001. Altså fatrådte Jim sin stilling kun godt et halvt år inden Enron skandalen slog benene væk under Arthur Andersen og Co.   Jim er mange årig observatør af Big Four og har nu begået en bog der omhandler hans bud på hvordan professionens ledende aktører skulle indrette sig  for at stå rustet til det 21 århundredes krav.

Mere

Novo-Nordisk vinder FSR's regnskabspris 2015

Novo Nordisk bag årets bedste årsrapport 2015

Mere

Pernille Erenbjerg ny CEO i TDC

  Tillykke til Pernille Erenbjerg der den 14 august udnævnt til ny CEO i TDC A/S.

Mere

Pernille Erenbjerg,TDC A/S vinder C20+ regnskabspris

AA alumni var overordentlig flot repræsenteret ved uddelingen af PWC's C20+ regnskabspris for 2015 ved at arrangement der blev afholdt den 2 juni 2015            - både som jury medlem og prismodtagere.                                                                     Foto : Berlingske Tidende, 3 juni 2015  

Mere

LinkedIn gruppen nu med 250 ænder and counting

  Så rundede vores LinkedIn gruppe 250 medlemmer, men der er stadig plads til flere - og ikke mindst mere debat (udspil/diskussioner/oplæg/invitationer/uhøflige kommentarer/etc.). Kom glad! :-)   v/ Jes Holt

AA foredrag på Baker Tilly torsdags møde

Torsdag den 4/12- 2014  havde Baker Tilly indbudt til morgenmøde, hvor Jesper Jarlbæk var gæstetaler om emnet om at lede en virksomhed til et netværk, der er udråbt som et af Danmarks stærkeste 10 år efter virksomhedens endelig.

Mere

Allan Fornæs - mindeord

  Allan Fornæs En kær Deloitte- kollega Allan Fornæs er gået bort den 17 november 2014, kun 59 år gammel  

Mere

Årets CFO - Heine Dalsgaard

  Det blev økonomidirektør Heine Dalsgaard fra ISS, der løb med titlen som Årets CFO 2014.

Mere

Andersen Tax- reclaiming a legacy

  WTAS is pleased to announce an important milestone in the continuing development of our firm. WTAS is now Andersen Tax.  

Mere

Jubilæumsbogen nu på saxo.com

Jubilæumsbogen er nu udgivet i elektronisk form på saxo.com.  

Mere

Danmarks stærkeste netværk?

Artikel i Berlingske Business den 8. december 2013 i anledning af jubilæumsbogen.

Mere

Da Arthur forsvandt...

Det er ikke hver dag en 100 års jubilæumsbog handler om et firma, som ikke længere eksisterer – og som »kun« har eksisteret i Danmark i 42 år. Men alligevel er relevant.

Mere

Launch event for jubilæumsbogen

Præcis på 100 års jubilæumsdagen afholdtes "Launch event" for udgivelsen af jubilæumsbogen. Det blev afholdt på SAS Hotel Royal i København.

Mere

WWW.AA.DK i nyt design

www.aa.dk har fået udskiftet det CMS system der understøtter hjemmesiden.  I den forbindelse er det tilstræbt at anvende AA "New Economy" visual identity standarden fra 2001.

Mere

August 2013 - Indlæg fra John Andersen

John Andersen har sendt et indlæg der beskriver den meget aktive hjemmeside som tidligere AA og AC partnere deler. Den er særlig aktuel nu hvor 100 års jubilæet nærmer sig

Mere

December 2009 - Løgnen om AA og Enron

Årtiet drager mod sin slutning og der reflekteres over disse turbulente 10 år. Desværre er det derfor højsæson for udbredelse af løgnene om AA's rolle i Enron skandalen. Det har Jesper Jarlbæk tænkt sig at kæmpe imod. Alle AA alumni opfordres til at gøre det samme.

Mere

Dec. 2006 Andersen - 93 år

En hilsen fra Duane Kuellberg i anledning af at det den 13. december 2006 var  93 år siden Arthur Andersen stiftede det bedste revisionsfirma igennem tiderne

Mere

US Supreme Court frikender Arthur Andersen - maj 2005

I en bemærkelsesværdig  hurtig og klar afgørelse har  US Supreme Court underkendt den dom der knuste Arthur Andersen i 2002. Formelt er 2002 dommen blot underkendt, men reelt er det en frifindelse. Nu står Department of Justice's kriminelle tiltale som et justitsmord, som ikke kan gøres om. Også den seriøse del af den amerikanske presse omtaler nu dødsdommen over Arthur Andersen som en indenrigspolitisk skueproces.

Mere