Nekrologer

Juni 2011 - Et dødsfald Lisa Friis Larsen

Vi har med sorg modtaget meddelelsen om  at Lisa Friis Larsen, 55 år, er død. 

David Holm skriver her nogle mindeord

Mindeord for Lisa Friis Larsen

Det er med stor sorg at alle tidligere og nuværende partnere og medarbejdere i Andersen og Deloitte har modtaget besked om Lisas alt for tidlige død. Selv om vi godt vidste, at det sang på sidste vers, så håber man jo altid i sit stille sind, at når man vågner i morgen, så er alt godt igen. Og selv om Lisa er død, så vil vi, når vi vågner, smile og være glade når vi tænker på Lisa. Være glade for, at vi var så privilegerede at arbejde tæt sammen med Lisa i mere end 25 år, og samtidig være hendes ven.

Lisa har kæmpet. En utrolig viljestyrke har hun lagt for dagen i de sidste år, i kampen mod den kræft, som ikke kan vindes, men i bedste fald kan udskydes. Og hendes fighter vilje har utvivlsomt gjort, at hun alligevel fik nogle gode år, til trods for sygdommen. Hun ville ikke lade sig kue, men smilede og var glad til det sidste.

Jeg havde selv det privilegium at have Lisa som min personlige sekretær i mere end 20 år. Jeg kendte faktisk Lisa tilbage fra skoletiden, hvor hun også dengang var en smuk, spændende og en meget ombejlet pige. Og jeg kan nok heller ikke se mig selv helt fri for, at ikke også jeg fandt Lisa meget
spændende. Og så er man jo dobbelt heldig, når man så får mulighed for at tilbringe mere en halvdelen af sit erhvervsliv sammen med Lisa. Hun var utrolig dedikeret, perfektionist, og i det hele taget en fantastisk
samarbejdspartner. Og hendes faglighed og integritet var uovertruffen. Hun gjorde alt med et smil, og leverede tingene i en perfekt kvalitet, på et "splitsekund". Jeg oplevede ofte, at modtage ting fra hendes hånd, i en
bedre og mere præcis form end det var skrevet eller dikteret, og når jeg spurgte om jeg virkelig havde skrevet det der nu stod, svarede hun, "ja, tror du ikke", og så grinede hun.

At Lisa var afholdt af alle, hersker der ingen tvivl om. Jeg har ofte hørt fra vores kunder, at de havde forsøgt at få fat i mig, men da jeg ikke var der, så gjorde det ikke noget, for de havde haft en hyggelig snak med Lisa.
Lisa kendte alle, og alle kendte og elskede Lisa.

Så det er med et stort smil jeg tænker tilbage på de mange dejlige år, jeg fik sammen med Lisa. Og det vil jeg tænke på, når jeg vågner om morgenen. Vi elskede dig alle. Lisa, du har gjort en forskel, tak for det.

Ære være dit minde.

David Holm, 1. juli 2011

Lisa Friis Larsen blev født den 2. december 1955 og døde den 29. juni 2011.


Tilbage
Kategori: Nekrologer Skrevet af: admin jul 1, 2011