Generelt

AA foredrag på Baker Tilly torsdags møde

Torsdag den 4/12- 2014  havde Baker Tilly indbudt til morgenmøde, hvor Jesper Jarlbæk var gæstetaler om emnet om at lede en virksomhed til et netværk, der er udråbt som et af Danmarks stærkeste 10 år efter virksomhedens endelig.Som følge af den store interesse for emnet blev indlægget holdt stående - også for tilhørerne, der var samlet ved høje borde omkring god morgenmad - og som fortsatte stående i netværksgrupper bagefter.

Plancherne fra Jesper foredrag kan rekvireres hos Jesper eller mig, men skal naturligvis krydres med hans kommentarer, for at man kan få det fulde udbytte af dem.

Men foredraget var fremragende - og selv om jeg nok burde være bekendt med emnet og de mange historier om ænderne - så var der også for mig nye ting, som jeg ikke tidligere har tænkt over.

Jeg kan kun foreslå, at I alle ser, om der skulle være foreninger eller andre grupper af mennesker, der kunne nyde godt af Jespers indlæg.

Herunder ikke mindst om Enronsagen, som der jo kan skrives bøger om. Men som også kan fremlægges enkelt, som Jesper gjorde.

v/ John Andersen


Tilbage
Kategori: Generelt Skrevet af: admin dec 5, 2014